Perşembe, Temmuz 07, 2011

Dominique Strauss-Kahn Türk olsaydı....

Eski IMF Başkanı, 2012'de  yapılacak olan Fransa Cumhurbaşkanı seçimlerinde şimdiki Cumhuriyetçi Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy'ye karşı Fransa Sosyalist Partisi'nin en ciddi adayı ve en büyük kozu olarak varsayılan ve geçtiğimiz ay New York'da tutuklanarak, sonra serbest bırakılan ve şu anda davası devam etmekte olan Dominique Strauss-Kahn Türkiye'de yaşayan şöhretli, güçlü, etkili ve yetkili bir Türk erkeği olup kaldığı oteldeki kadın temizlik görevlisini rızası olmadan sekse zorlasaydı:

. Oteldeki temizlik görevlisi ağzıyla kuş tutsa böyle saygıdeğer bir zat tarafından tecavüze uğradığına ve seks yapmaya zorlandığına polisleri inandıramazdı.
. Diyelim ki içlerinden insaflı bir polis çıktı: Onun da  "Kızım bu kadar nüfuzlu birisiyle sen uğraşamazsın, boş ver, unut, gitsin" deme ihtimali yüksek olurdu.
. Birçokları, hatta bazı öğretim üyeleri ve gazeteciler  ahlak dersi vermeye kalkıp,  koro halinde " Tabii canım, kadın kısa etek giymişti, kolunu, bacağını, eteğini açmış, adamı tahrik etmiştir" diyebilirlerdi.
. Birdenbire rahatsızlanınca acilen hastaneye kaldırılan Sayın Yetkili ve Etkilinin "sağlık sorunları" nedeniyle evinde ifadesine başvurulurdu...

 Ne diyelim: Bir başkadır benim memleketim...
 

Hiç yorum yok: